A.B.I. Verhuizingen & Meubeltransport (Pelt),
verhuisfirma van a tot z binnen en buiten Limburg

Contacteer ons


A.B.I. Verhuizingen & Meubeltransport maakt het u makkelijker!

U heeft al stress genoeg als het aankomt op een verhuizingen. Verhuisfirma A.B.I. Verhuizingen & Meubeltransport uit Pelt, vlakbij Hechtel-Eksel, Lommel & Hamont-Achel, maakt het u graag makkelijker! Zo komen wij altijd onze afspraken na en zorgen we ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. De prijs van uw verhuis blijft dan ook altijd transparant en correct. Ontdek nu hoe wij niet alleen voor veilige verhuizingen zorgen in Pelt en Hamont-Hachel, maar ook in de rest van Limburg en zelfs daarbuiten.

Inpakmateriaal voor veilig VERHUIZEN

Verhuisdozen, bubbelfolie, sealfolie, verhuisdekens, meubelkarren, plakband, enzovoort: als verhuisfirma hebben wij allerlei inpakmateriaal tot uw beschikking. Welke materialen heeft u nodig voor de verhuis van uw inboedel? Laat het ons weten en wij zorgen voor een vlotte verhuis.

Ons montageteam demonteert en monteert meubelen en meer

Ook na het vervoer volgt er bij verhuizingen nog een heus karwei. Wij zorgen daarom voor de montage en demontage van uw meubelen, maar u kunt ook op ons rekenen voor het ophangen van uw tv, de aansluiting van uw wasmachine en meer. Verder kunnen we een laadklep en lift inschakelen om uw inboedel tot op hogere verdiepingen te krijgen. Wij dragen onze totaalaanpak graag hoog in het vaandel en staan u graag zo uitgebreid mogelijk bij.

Vraag nu uw gratis en vrijblijvende offerte aan voor uw verhuizingen in Limburg en daarbuiten!