Enkele referenties van A.B.I. Verhuizingen & Meubeltransport

Contacteer ons


A.B.I. Verhuizingen & Meubeltransport, uw betrouwbare partner

Bekijk hier enkele mooie referenties van A.B.I. Verhuizingen & Meubeltransport uit Pelt! Zoekt u een betrouwbare partner voor verhuizingen, verhuismateriaal en meubeltransport? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte! 


Enkele referenties uit de regio

Zowel als verhuisfirma en voor meubeltransport zijn we actief binnen en buiten Limburg. We hebben dan ook talrijke referenties. Hieronder vindt u enkele nauwe lange termijn samenwerkingen.


PACO meubelen uit Pelt

PACO meubelen in Pelt heeft de uitstraling van een woonwinkel, aan de prijzen van een groothandel! Hier vindt u zeer betaalbare meubels. Zowel binnenmeubelen, buitenmeubelen als decoratie. Zeker de moeite om eens langs te gaan.


DE prijzenklopper in Hechtel-Eksel en Heers

Bezoek De Prijzenklopper in Hechtel-Eksel en Heers (niet ver van Hasselt) voor goedkope zitmeubelen, salons, eetkamers, slaapkamers, boxsprings en andere meubelen. In deze jaren lange samenwerking doen wij o.a. de levering en montage aan huis voor hun klanten. Zij bieden de laagste prijsgarantie en meubelen voor elk budget. 2.000 m² in Heers, 10.000 m² in Heers. Zeker de moeite om eens langs te gaan.

Prenuptia in genk

Prenuptia in Genk. Kwalitatieve meubelen tegen de beste prijs. Specialist in interieur met aandacht op wonen en slapen. 10.000 m² woonafdeling, 4.000 m²slaapafdeling. Kortom: uren winkelplezier. Zeker de moeite om eens langs te gaan.

And many more!

aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst!